5 Mayıs 2013 Pazar

HEXAGONAL SU VE ZİHİNSEL BERRAKLIK

Beynimiz su yardımıyla elektriksel aktivite ile görev yapar. Vücudumuzun en yüksek su kapasitesine sahip organı olmasının (yaklaşık % 90) başlıca nedeni bu mekanizmadır. 

Beyin, vücudun orantısal olarak ufak bir parçası olduğu halde total kan beslemesinin % 20 si, su ve oksijen beslemesi öncelikle beyin için yönlendirilir. 


Su hareketinin hidroelektrik enerji oluşturması için düzenli oranda serbest su sağlanmalıdır. Bu düzendeki bir aksama düşüncelerimizde bulutlanma ve odaklanamama sorunlarını getirmeye başlar. 

Kaliforniya İleri Manyetik Araştırma Enstitüsü Başkanı ve ortopedik cerrah Dr. David Stokesbary beyninde sis tabakası veya konsantrasyon eksikliği hisseden kişilerin, hexagonal suyun yararlarını çok kısa bir sürede hissedebileceğini belirterek şu şekilde devam etmiştir;

“Bu tip bir detoksifikasyonu arttırabilecek herhangi birşey hücresel enerji üzerinde çok büyük bir role sahip olmalıdır. Hücresel su hareketinin hücre beslenmesi ve atıkları için önemi bilinmektedir. Hexagonal suyu içenler her iki yönde de fayda sağlarlar; daha iyi hücre beslenmesi ve daha verimli atık taşınması. Bu verimlilik beyin için daha yüksek enerji seviyeleri anlamına gelir ki ve zihinsel berraklık ile iyi hissetmede gelişim sağlar.” 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder