6 Mayıs 2013 Pazartesi

HEGZAGONAL YAPIDA Kİ SUYU NEDEN KULLANMALIYIM?


Sağlıklı ve uzun yaşam konusunda araştırma yapan bazı antropologlar ve bilim adamları, dünyanın değişik bölgelerinde, yetişkin hastalıklarını tanımadan 120 yaşına kadar sağlıklı olarak yaşayan, hatta 75-80 yaşlarında çocuk sahibi olan insanları incelemişlerdir. Bu bölgelerde yaşayan genç ihtiyarların sağlıklı ve uzun yaşam sırlarının, buzullardan gelen, bol miktarda oksijen ve iyonize mineraller içeren, molekül yapısı küçük, alkali yapıda su kullanımı olduğu sonucuna varmışlardır.

Bilim adamlarınca yapılan diğer araştırmalarda ise sağlıklı insanların hücrelerinde hexagonal yapıda su olduğu halde; sağlıksız, hasta ve habis hücrelerde hexagonal yapıda suya rastlanmadığı ortaya çıkmıştır. Bu araştırmalar suyun fiziksel yapısının tamamen sağlığı temsil etmekte olduğunu ortaya koymaktadır.

Her geçen gün teknolojik gelişmelerin yansıması; aşırı kimyasal kullanımı, hava kirliliği ve radyolojik kirlenme suyun moleküler yapısını bozarak işlevinde büyük hasarlara yol açmıştır. Bu değişim ile insanların sağlığında, bitkilerin büyümesinde, hayvanların gelişiminde ve suyun kullanıldığı tüm üretim proseslerinde büyük sorunlar olarak karşımıza çıkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder