5 Mayıs 2013 Pazar

HEXAGONAL SU VE KiLO KONTROLÜ

Vücudun tam kapasiteli bir su ile hidrasyonunu sağlamak kilo kontrolü için gerekli olan listenin en başlarında bulunmaktadır. Vücudumuz kriz seviyesinde, susuz kalıp dehidre olduğunda, yağın vücuttan ayrılmasına izin vermez. Vücudun yağları metabolize etmesi için tek ikna edici yol onu kriz durumunun geçtiğine inandırmaktır ve hexagonal su bu kilo kontrol programının bir parçası olmalıdır. 

Hexagonal su ile kilo kontrol etkileşimi birçok faktöre bağlıdır;

* Hexagonal su metabolik hızı yükselterek kilo kontrolüne yardım eder. Hexagonal su yiyeceklerden aldığımıza eşdeğer bir enerji oluşturarak kalori girişinin azaltılmasına yardımcı olur.

* Suyun eksikliği yağ birikimine sebep olur. Böbreklerimiz yeterli su olmadığında atıkları atabilmek için zorlanır. Karaciğerimiz ise yağ metabolizmasından sorumludur fakat su eksikliğinden dolayı atıklara yardımcı olmaya çalışırken yağlar ile yeterli bir biçimde ilgilenemez ve yağ birikimi oluşur.

* Açlık ve susuzluk çoğunlukla birbirleri ile karıştırılır. Susuzluk açlık oluşturur ve biz daha çok yemek yedikçe vücudumuzdan atmamız gereken atıklar da çoğalır. Depolandıkları yer ise; yağ hücreleridir. Yağ hücreleri sabit bir oranda kalması gerektiği halde vücuttan atılamayan toksin ve artıkların bir havuzu gibi kullanılır ve genişler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder